Hairstylist

Voor mij als hairstylist vind ik het belangrijk om jou te leren kennen (vind je het leuk om veel tijd aan je haar te besteden, wat voor type ben je, etc), aan de hand daarvan kan ik het beste kapsel voor jou creëren en kijken we samen naar jouw wensen. Ook zal ik je advies geven over hoe je het beste je haar kan verzorgen en leuke tips om je haar te stylen!

Knippen / Stylen

Knippen is het belangrijkste voor mij als kapper, daarbij draait het om jou als persoon en je gezichtsvorm. Samen bepalen we wat het beste bij jou past en zal ik altijd eerlijk zijn. Daarna zal ik je haar stylen met verschillende tools en goeie producten, zo dat je met perfect haar de deur uitloopt.

Spiegel kapsalon

Verven / Toner

 Welke haarkleur past bij jou? Ik kijk samen met jou naar je wensen en naar de kwaliteit van je haar. Highlights, lowlights, balayage. Ik denk graag met je mee naar wat het beste bij jou past. Ik zal je altijd eerlijk advies geven inclusief nazorg.

Wil jij graag een afspraak maken voor verven. Neem dan contact met mij op. Dan kijken we samen naar je wensen en een geschikte datum.

 

Heb je vragen of advies nodig? Stuur mij gerust een berichtje.

Chat openen
Hallo , laat je bericht achter en ik reageer zo snel mogelijk!