Salon voorwaarden Salon Anneloes

 

AFSPRAAK 

Graag 5 minuten voor de afspraak aanwezig zijn. 

Als je te laat op de afgesproken tijd aanwezig bent, kan deze tijd niet ingehaald worden en gaat de tijd van je behandeling af. Als je behandeling is ingekort door het te laat komen wordt de volledige behandelingsprijs in rekening gebracht. 

 

AFSPRAAK VERZETTEN 

Je kan de afspraak tot maximaal 24 uur voor de afspraak kosteloos verzetten / annuleren. 

 

ZIEK OF FAMILIE OMSTANDIGHEDEN 

Als jij, of een ander persoon in je huishouden, een infectie of een heftige griep heeft, neem contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheid om de afspraak te verzetten naar een later moment. Voor mijn eigen veiligheid en die van andere klanten kom a.u.b. niet ziek naar de afspraak. Als je toch ziek naar de afspraak komt kan ik de afspraak verkorten, annuleren of verplaatsten naar een moment dat je weer beter bent. Voor een last minute annulering door ziekte of familieomstandigheden kan je één keer de afspraak binnen 24 uur annuleren of verplaatsen. Na deze keer is de annulering of de niet komen op de afspraak voorwaarden van toepassing. 

 

ANNULEREN OF NIET KOMEN OP DE AFSPRAAK 

Als een afspraak geannuleerd wordt binnen 24 uur, of je komt niet opdagen. Dan ben ik genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen. 

   

TERUG BETALING VOORWAARDEN 

Je betaalt voor de tijd, vakkennis, product en andere uitgave om de behandeling uit te voeren. Op geen enkele voorwaarden wordt er een terugbetaling gedaan om redenen van service en producten. Als je niet tevreden bent over de behandeling neem dan binnen 24 uur contact op zodat ik dit kan bespreken en aanpassen waar mogelijk met een gratis 30 minuten bijwerking als het komt door een falend product of een verkeerde applicatie. Indien de nazorg regels niet zijn nageleefd dan kan ik het herstellen tegen het normaal geldende tarief. 

 

VEILIGHEID 

Veiligheid staat in mijn salon voorop, kinderen zijn toegestaan op eigen risico. 

 

Chat openen
Hallo , laat je bericht achter en ik reageer zo snel mogelijk!